Nieuwe prestarter in het gamma: Ultra Easy speen 1kg
Doe de test en vergelijk
Testpakket: 2 zakken kopen = 2 zakken gratis (52 euro per pakket, 1 pakket per bedrijf)
Stuur gewoon een berichtje met:
“Ik doe de test” naar info@voedersdaussy.be
Deze actie is geldig tot 30 juni.
Info en actievoorwaarden klik hier
Aangezien het zeer druk is op het land zal ik niet veel van uw tijd nemen. Duitsland blijft gelijk. De bijhorende info is dezelfde als op dinsdag. Helaas lijkt er een handelsoorlog op til tussen de EU en China omtrent elektrische wagens. De varkens zullen mede als pasmunt dienen. Het bezoekje van de slachthuisbonzen enkele weken geleden met onze premier lijkt op deze manier een slag in het water te worden.
De prijs voor een vat ruwe olie is woensdag hoger gesloten ondanks een stijging van de Amerikaanse ruwe olie-voorraden en de voorraden benzine, stookolie en diesel.
Uit de data van het Amerikaanse energieagentschap bleek woensdag dat de voorraden ruwe olie in de VS in de week eindigend op 31 mei zijn gestegen met 1,2 miljoen vaten naar 455,9 miljoen vaten.
De benzinevoorraden stegen met 2,1 miljoen vaten naar 230,9 miljoen vaten, terwijl de voorraden stookolie en diesel toenamen met 3,2 miljoen vaten tot 122,5 miljoen vaten.
De capaciteitsbenutting van de raffinaderijen steeg van 94,3 naar 95,4 procent. We kunnen dus met een gerust gemoed spreken van een technisch herstel van de olieprijs na de pandoering van eind vorige week en begin deze week.
De Europese en Amerikaanse beurzen stegen gisteren fors. Opnieuw was het Nvidia dat de markt op sleeptouw nam. De markt haalde woensdag steun uit zwakker dan verwachte Amerikaanse arbeidsdata. Uit cijfers van loonstrookjesverwerker ADP bleek dat het aantal banen in de private sector in de VS in mei is gestegen met 152.000 banen, terwijl de markt rekende op een stijging van 175.000 banen. Prima nieuws voor de rentevoeten die kwijlen op slechte economische cijfers en daardoor flink daalden. Een extra boost op de aandelengekte was het gevolg.
In België is het aantal burn-outs op 10 jaar tijd met 40% gestegen. Het zou natuurlijk interessant geweest zijn om dit op te splitsen tussen ambtenaren en de private sector. Een vast-benoemde ambtenaar ontvangt nog maanden tot jaren zijn volle salaris als hij ziek is. Dus werken of niet werken, het salaris valt als manna uit de hemel. Mocht uit de statistiek blijken dat de verhouding t.o.v. de private sector scheef zit dan hebben we meteen een accurate remedie om dit te verhelpen. Het kan ook omgekeerd zijn. De eventuele gestegen werkdruk in de private sector kan misschien oorzaak zijn van meer burn-outs. Meer uitsplitsing dringt zich op. Nu, het bijzonderste om een burn-out te vermijden is dat men zich nuttig voelt op het werk, los van overheidsdienst of private sector.
Als je denkt dat je werk zinloos is, denk dan aan die monteur bij BMW die richtingsaanwijzers moet monteren.