Jongvee

Kalvermix spelt (0-3 maanden)


Dit is een aanvullend eerste kalvervoeder bestemd voor fokkalveren. Uiterst geschikt voor een zeer vroege opname. Deze mengeling is rijk aan vitaminen en mineralen en bevat heel wat vlokken en gepofte granen. Kortom, ideaal kalvervoeder naast melk, hooi en water om de penswerking maximaal te stimuleren.
RE: 13.5 %
Vet: 3 %
Ontsloten producten: 50%

Groeimengeling (1-3 maanden)


Aanvullend diervoeder voor kalveren.
Uiterst smakelijk mengsel op basis van vooral mais- en gerstvlokken, rijk aan mineralen en vitaminen. Dit lichtverteerbaar mengsel wordt gegeven naast kunstmelk, goed hooi en water. Door zijn uitgekiende samenstelling zorgt groeimengeling ervoor dat de beginnende pensontwikkeling optimaal gestimuleerd wordt.
 
RE: 15 %
Vet: 3,5%
Ontsloten producten: 50%

Groeimix (3-6 maanden)


Aanvullend diervoeder voor kalveren.
Wordt gegeven in aansluiting op een voederschema met groeimengeling. Bedoeling is de kalveren zo goed mogelijk voor te bereiden op een rantsoen met een hoger ruwvoederaandeel. Naast mais- en gerstvlokken bevat deze mix reeds een beperkt aandeel goed verteerbare bijproducten (luzerne, bietenpulp, sojaproducten, lijnschilfers,…).
Te voederen in combinatie met ruwvoeder van uitstekende kwaliteit.
Er is een groeimix 3-6 maanden beschikbaar met extra inmenging van spelt. Deze grondstof is ideaal voor een gezonde, optimaal functionerende darmflora. Sterk aanbevolen!!!!
 
RE : 15,5%
Vet : 3,5%
Ontsloten producten : 25 %
 

Toramex (> 6 maanden)


Aanvullend diervoeder voor jongvee.
Door zijn perfecte mix van snel- en traagafbreekbare koolhydraten en eiwitten is dit een ideaal voeder om jonge dieren later in staat te stellen hoge hoeveelheden voeder maximaal te verwerken.
Toramex, in combinatie met goed ruwvoeder, zorgt voor een zeer goede ontwikkeling van de pens.
Toramex is rijk aan alle noodzakelijke mineralen en vitaminen ( zoals fosfor, magnesium, calcium, vitamine A,D,E en het hele gamma B- vitaminen ).
 
RE : 15,5%
Vet : 3,5%
Ontsloten producten : 20 %
 

Jongveekorrels

X